Nick Vijucic. Testimoni

NICK VIJUCIC És cristià, orador motivacional i director d'una organització per a persones amb discapacitat física. El seu objectiu és seguir difonent a través de diversos mitjans el missatge que tots siguem prou humils per acceptar la voluntat de Déu.

   


No és per imatge, és per fe ... 
El somriure és l'idioma universal i és així com Nick Vujicic, demostra que no ha estat un home desafortunat com molts poden creure en veure'l. Només en té prou comunicant el seu amor per Déu i per la vida donant paraules d'ànim i esperança.

Li falten els dos braços a nivell de les espatlles, l'extremitat inferior dreta i presenta una meromelia en l'extremitat inferior esquerra (defecte congènit caracteritzat per la falta d'una part d'un o més membres amb la presència d'una mà o peu. El resultat és un extrem reduït i deforme), on té un petit peu amb dos protuberàncies de la seva cuixa esquerra. Diu que "Déu li va donar les ales de l'enteniment i saviesa per acceptar que tenia plans grans per a ell".

 


Biografia

 La història de Nick s'inicia amb seu naixement el 1982, a Melbourne, Austràlia, sense cap explicació mèdica o una advertència als seus pares perquè sabessin que el seu fill arribaria al món sense braços ni cames. La impressió d'ells, la infermera Dushka i el pastor Boris Vujicic, en veure el seu nadó per primera vegada, va ser impactant i amb moltes interrogants, encara que havia arribat al món sa.

"Al principi, els meus pares es van sentir desolats. Els meus germans tenen totes les seves extremitats. Als meus 8 anys, li havia dit a la mare que volia finalitzar la meva vida i als 10 vaig pensar en suïcidar ofegant-me a la tina, però no vaig poder, en venir-me a la ment un pensament on els meus éssers estimats ploraven per mi si en efecte acabava amb la meva vida, així que vaig decidir quedar-me ", va recordar, l'australià de 28 anys.


La seva vida va estar plena de dificultats. Una d'elles va ser no poder anar a una escola normal, tot i no tenir discapacitats mentals, però Nick va ser un dels primers estudiants en migrar a una escola normal. Va aprendre a escriure usant els dos dits en el seu "peu" esquerre, fins amb la seva boca ho fa i utilitza un aparell que s'introdueix en el seu dit més gran per sostenir coses. Va aprendre a utilitzar l'ordinador i és capaç d'escriure 43 paraules per minut. També pot nedar, llançar boles de tennis, contestar el telèfon i altres oficis.


Va patir assetjament a l'escola i després de pregar per braços i cames per tal de ser com els altres, va sentir que Déu l'havia abandonat, però als seus 15 anys va llegir a la bíblia d'un home cec que el Totpoderós va usar com a instrument. Va ser llavors quan va començar a entendre que per a cada persona hi ha un pla diví ia observar que els seus èxits es convertien en la inspiració de molts i va donar gràcies per estar viu.


Als 19, Nick va començar a donar xerrades al seu grup d'oració, a complir el seu somni de ser capaç d'animar a altres persones i portar l'evangeli de Jesús de manera motivadora, parlant i compartint el seu testimoni.


Després de l'escola, Nick va continuar amb els seus estudis i va obtenir títols en Comptabilitat i Finances, a la Universitat de Griffith a Logan, Austràlia. Fa més de quatre anys va crear la fundació "Life Without Limbs" (Vida sense Extremitats), la seva missió és creuar fronteres i trencar barreres per construir ponts que portin persones a l'amor i l'esperança en Jesucrist.


"Les meves circumstàncies són part del propòsit de la meva existència".Ha viatjat i compartit la seva història per diferents parts del món, en més de 50 països. Ha parlat massivament mil 500 vegades per 4 continents i més de 4 milions de persones en total (estudiants, professors, empresaris i congregacions d'esglésies).

El missatge 

Nick no vol que el mirin i pensin 'pobre Nick, no té cames ni braços'. Vol que mirin a Jesucrist com l'exemple, ja que no importa quins siguin els problemes de cada un, amb Déu al costat, tot és possible. 

El cine
Protagonitza un curtmetratge de 20 minuts, "El circ la papallona".




_________________________________

Web de l'organització LIFEWITHOUTLIMBS: http://www.lifewithoutlimbs.org/

Comentaris